RAW Maç Sonuçları Perşembe [2. Hafta]
3 posters
WWE RPG :: RAW :: RAW Maçları
1 sayfadaki 1 sayfası
RAW Maç Sonuçları Perşembe [2. Hafta]
Ve John Cena'nın Müziği çalar ringe John Cena gelir elinde mikrofon vardır:
-Ben bugunki Fatal 4-Way maçını kazanınca herkes bana şaşkınlıkla bakacak ve diyecekki "Vay şuna bak bu Fatal 4-Way maçını kazanan yakışıklı değilmi "Yani Anlayacağınız şu ki ben bu haftadaki maçımı eze eze kazanıcağım.Der ve arkadan biri gelir kim o ? Evet o Sheamus .John Cena arkadasını döndüğünde bir sürprizle karşılaşır ve bir Bicycle Kick çakar ve Sheamus yine John Cena'nın üstüne ayağını koyarak tauntunu yapar.
Ve haftanın ilk maçına geçiyoruz.
Kofi Kingston vs Goldberg Normal Maç
Maçta son anlar yaşanıyor.Maçta Goldberg çok pis dövülüyor .Şimdi Kofi Kingston Boom Drop yapıyor ve taunt yaparak Goldberg'in kalkmasını bekliyor Goldberg kalkınca Troble in Paradise yapıyorrr.Ama maça Randy karışıyor Randy ringe girdiği anda hakem maçı bitiriyor maçı kazanan kimse olmuyor.Ama Randy maçın bitmesine rağmen Kofi'ye RKO yapıştırıyor.
Evet bi haber geliyor bize bugün Shawn seyirci olarak gelemıyormus cunku cok hastaymış onun yerıne Sheamus gelıyormus !!!
Evet sayın seyirciler Kofi Goldberg maçı çok
zevkliydi ama ondan daha zevkli bir maça tanık olacağız maçın ismi
John Cena vs Randy Orton vs Edge vs Triple H Fatal 4-Way
Maçın son anları ayaktakiler Edge Triple H yerdekiler ise John Cena ile Randy Orton.Şimdi Edge Triple H'e Edgecution yapıyor ve Spear için bekliyor Edge Triple H kalkınca bir Spear çakıyor Ama Arkasını dönünce bir RKO yiyor ama Randy John Cena'yı hesaba katmıyor bir F.U yiyor.1... 2... 3... oluyor ve maçı kazanan John Cenaa.John Cena kemerini koruyor ve tam gidecekken Sheamus'tan bir tane daha Bicycle Kick yiyor ve yerde kemeri ile beraber kalıyor.
Evet bu haftada sizlerle süper maçlarda birlikte olduk haftaya yine görüşmek üzere...
-Ben bugunki Fatal 4-Way maçını kazanınca herkes bana şaşkınlıkla bakacak ve diyecekki "Vay şuna bak bu Fatal 4-Way maçını kazanan yakışıklı değilmi "Yani Anlayacağınız şu ki ben bu haftadaki maçımı eze eze kazanıcağım.Der ve arkadan biri gelir kim o ? Evet o Sheamus .John Cena arkadasını döndüğünde bir sürprizle karşılaşır ve bir Bicycle Kick çakar ve Sheamus yine John Cena'nın üstüne ayağını koyarak tauntunu yapar.
Ve haftanın ilk maçına geçiyoruz.
Kofi Kingston vs Goldberg Normal Maç
Maçta son anlar yaşanıyor.Maçta Goldberg çok pis dövülüyor .Şimdi Kofi Kingston Boom Drop yapıyor ve taunt yaparak Goldberg'in kalkmasını bekliyor Goldberg kalkınca Troble in Paradise yapıyorrr.Ama maça Randy karışıyor Randy ringe girdiği anda hakem maçı bitiriyor maçı kazanan kimse olmuyor.Ama Randy maçın bitmesine rağmen Kofi'ye RKO yapıştırıyor.
Evet bi haber geliyor bize bugün Shawn seyirci olarak gelemıyormus cunku cok hastaymış onun yerıne Sheamus gelıyormus !!!
Evet sayın seyirciler Kofi Goldberg maçı çok
zevkliydi ama ondan daha zevkli bir maça tanık olacağız maçın ismi
John Cena vs Randy Orton vs Edge vs Triple H Fatal 4-Way
Maçın son anları ayaktakiler Edge Triple H yerdekiler ise John Cena ile Randy Orton.Şimdi Edge Triple H'e Edgecution yapıyor ve Spear için bekliyor Edge Triple H kalkınca bir Spear çakıyor Ama Arkasını dönünce bir RKO yiyor ama Randy John Cena'yı hesaba katmıyor bir F.U yiyor.1... 2... 3... oluyor ve maçı kazanan John Cenaa.John Cena kemerini koruyor ve tam gidecekken Sheamus'tan bir tane daha Bicycle Kick yiyor ve yerde kemeri ile beraber kalıyor.
Evet bu haftada sizlerle süper maçlarda birlikte olduk haftaya yine görüşmek üzere...
- Spoiler:
- Güncellendi
By ℓєgєη∂ кιℓℓєя
En son ℓєgєη∂ кιℓℓєя tarafından Cuma Tem. 02, 2010 7:17 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Geri: RAW Maç Sonuçları Perşembe [2. Hafta]
Ohh be kemeri korumuşum ama şu sheamusla hesabımız bitmedi !!
NeverGiveUp- Admin
- Rpg Karakteri : John Cena
Randy Kofi Goldberg maçından sonra sizin maçınız varmış saldırman kötü olmuş birdem maça çıkıyorsun 3 maç olsaydı ilkinde yapardın RKO'yu 2 maç geçerdi yaptığın RKO'yu unuturlardı.Şimdi ringe bidahamı girceksin
Misafir- Misafir
Biraz ara vardı Diva Show filan Divalar unutturdum RKO'yu
Kafası kanayan kolu sakatlanan varsa knk hastahaneye yatır
NeverGiveUp- Admin
Emir valla biri var Oda sensin olum o kadar Bicycle Kick yedin yorgun 1 gün hastanede yatıralım senı
NeverGiveUp- Admin
Bicycle Kick iyi olmuş.hehe
@@sheamusa&awake@@- Normal Üye
- Rpg Karakteri : SHEAMUS
Similar topics
» RAW Maç Anonsu Perşembe [2. Hafta]
» Raw Maçları Perşembe [3. Hafta]
» Smackdown Maç Sonuçları Cuma [2. Hafta]
» WWE Superstars Sonuçları Pazar [2. Hafa]
» Raw Maçları [1.Hafta]