SHEAMUS RİNGTE
3 posters
SHEAMUS RİNGTE
sheamusun too many lies müziği çalar ve sheamus ringe mikrofonla gelir;
geçen hafta pazar günü yapılan wwe superstars triple threat maçında john cena ya yardım ettim.ama ondan hiç bir karşılık gelmedi.sizcede haksızlık deilmi?sehirciler alkışlar.ve john cena rawda olmam beni ilgilendirmez ben sana yardım ettim smackdownda olmama rahmen.senden tek birşey istiyorum kemer almana yardım ettim sende bana etmelisin.der ve bekler...
geçen hafta pazar günü yapılan wwe superstars triple threat maçında john cena ya yardım ettim.ama ondan hiç bir karşılık gelmedi.sizcede haksızlık deilmi?sehirciler alkışlar.ve john cena rawda olmam beni ilgilendirmez ben sana yardım ettim smackdownda olmama rahmen.senden tek birşey istiyorum kemer almana yardım ettim sende bana etmelisin.der ve bekler...
@@sheamusa&awake@@- Normal Üye
- Rpg Karakteri : SHEAMUS
Geri: SHEAMUS RİNGTE
Ve ringe Randy Orton gelır konuşmaya başlar:
Sheamus istiyorsan Sana John cena ile superstars da maç ayarlıyayım hemde Hell İn A CELL
Sheamus istiyorsan Sana John cena ile superstars da maç ayarlıyayım hemde Hell İn A CELL
teşekkür ederim randy ama john cenayı bekliycem eğer daha fazla karşı gelirse bu maçı olmuş bil
Ve Birden My Time İs Now Çalar John Cena Ringe Gelir Ve Konuşmaya Başlar Sheamus Dostum Bi Kere Konuşmayı Öğren Uuuuu sesleri duyulmaya başlar (Rawda Olmam beni İlgilendirmez Demişsin Sen Zaten Rawda Deilsin ) Ve Sen Bana Kemer Maçında Deyil Superstars Maçında Yardım Ettin Ve Benden Nasıl Bir Karşılık Bekliyorsun Anlamadım..Hee Bu Arada Benden Bir Maç Bekliyorsan I'm Ready! Are You Ready ¿ (Ben Hazırım! Sen Hazırmısın ¿)
NeverGiveUp- Admin
- Rpg Karakteri : John Cena
evet hazırım
Tamam Bu Pazar Seninle Maç Yapıcam Bunu Gürkan'a Bırakıyorum Yada Ben Bu Gün Oynatıyım Pazar Günü Gürkan Ekler Ben Senin Adamını Yarattım Çok Benzedi Sheamusa Haclı Kolyesi Bile war (Afyona Gidiyorum Bu Gün)
NeverGiveUp- Admin
- Rpg Karakteri : John Cena